unsplash__Yc7OtfFn-0
unsplash_26GffjN9B0o
tove
jossan
måleri
elever___serialized1
grupp
toves


Måla din längtan

En kursdag för själen

Kommande

Vad drömmer du om och vad kan bli ditt första steg i den riktningen? Finns det något du vill ska växa i ditt liv och vad behöver du släppa taget om?


Det utforskar vi tillsammans i söndagens workshop. Genom lekfulla övningar i bildterapi, meditation och kravlöst målande med akrylfärger, låter vi själen få sin alldeles egna dag. När du börjar att måla aktiverar och inspirerar du dina kreativa sidor.


Vi målar intuitivt, alltså inifrån och ut. Att måla tillsammans i en grupp ger energi och mycket inspiration! Vi skapar i reTreats Svedmyras mysiga lokal i liten grupp på max 6 personer. Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri. Ta på dig kläder som du inte är så rädd om eller ett förkläde.Tid: Nytt datum planeras i september.


Plats: reTreats Svedmyra, Selebovägen 11, Enskede

www.retreatssvedmyra.se


Pris: kr inkl material och fika.


Anmälan: Görs via mail till marie@mariehahn.se 

eller knappen nedan

"Tack snälla för en jättehärlig dag! Lugn, behaglig, kreativ, rolig och inspirerande. Du är en underbar kursledare och jag kommer gärna igen"


Åsa

"Tack Marie för en spännande kväll med intuitivt måleri. Det var härligt att arbeta med färgerna och dina tydliga och inspirerande instruktioner gjorde det enkelt att arbeta vidare på egen hand.

I början var det lite svårt att släppa taget med efter en stund flöt målandet på av sig själv. Det var också ett plus att arbeta flera tillsammans. Det gav inspiration och lust att exprimentera vidare."


Christian

"Så härligt att vara kreativ utan att prestera! Marie leder på ett lättsamt och varsamt sätt."Annika

"Tack för en harmonisk och kreativ dag. Det var roligt att måla mina drömmar och upptäckte till min förvåning saker i min drömvärld jag inte visste om.

Marie vägleder utan krav på prestation utan är mer nyfiken och uppmuntrande under målarprocessens gång."Tove

"Tack än en gång för ikväll! Så kul det var!”Christina

Måla tillsammans

Har du ett kompisgäng som skulle vilja göra något kreativt, roligt och avkopplande tillsammans? Då skulle en workshop i intuitivt måleri vara något för er.


Det är så befriande att släppa på prestation och kontroll och bara ge det lekfulla barnet inom dig plats! Tänk dig känslan av att vara på ett "vuxenfritids" för en stund.


Att måla är som att vara i ett tillstånd av en tyst bubbla, då tjattret i huvudet får vila en stund. Du befinner dig i ett här och nu, i full koncentration på det som händer på duken. Intuitivt måleri handlar om att måla i många lager efter lust och känsla. I stället för att avbilda något så målar du inifrån och ut. Det som kommer ut är det som är meningen att uttrycka och behöver inte föreställa något alls. 


Jag kan komma ut till er, om ni har någon lokal, alternativt vara i mitt hem i Bromma.

Allt material och fika ingår och du tar med dig din tavla hem. Minsta antal är 5 st i en grupp. 

Glada konstnärer för en kväll från en workshop i januari 2024.

unsplash