Om mig


Jag är en florist och konstnär i Bromma, Stockholm. Ser mig själv som en kreativ person som målade och ritade mycket som ung men tappade bort det i vuxen ålder. Det blev mest att jag rollade väggar när jag skaffade familj och hus.


Jag är även utbildad samtalsterapeut/coach i Psykosyntes. Min terapeututbildning ledde till stora förändringar i mitt liv, vilket förde in mig på min rätta väg. Som nyskild 2017 åkte jag på en sommarkurs i Vedic art på Öland. Det var som ett uppvaknande! Två år senare hade jag en längtan att åka till Goa i Indien. Jag ville åka själv men visste inte riktigt vad jag skulle göra där. Efter lite googlande hittade jag en akvarellmålningskurs med en svensk lärare i Goa, då visste jag!  

Hösten 2020 hade jag min första utställning i gamla stan, tillsammans med en ny bekant från kursen i Indien. Det gav mersmak och ledde till flera utställningar och diverse målarkurser.

Att måla för mig är att vara i kontakt med min själ och är nu min största passion. Jag målar intuitivt i många lager akrylfärg. Mina målningar känns oftast spirituella. Med dom vill jag skicka ett budskap om att blicka inåt och lyssna till sin själ, följa den inre vägledningen och gå dit hjärtat leder dig. Oftast dyker det upp människor, djur och natur i mina verk. Dom förmedlar kärlek, glädje lugn och harmoni.

Jag är en av konstnärerna som presenteras i boken The Nordic Artguide 2023, vilket jag är stolt över.

Mina tavlor prydde väggarna på Nockeby Bageri under september månad 2023.

Utställningar


Kommande utställningar
Charity Art Expo Stockholm 18 maj 2024


Tidigare utställningar

2023 Jurybedömd Höstsalong,
Strängnäs Konstgalleri


2023 Nockeby Bageri Bromma


2023 Galleri Engleson Stockholm


2022 Längtan Samlingsutställning Söderledskyrkan Farsta


2022 Balettakademin Kafé Arte Stockholm


2021 Julsalong Samlingsutställning Galleri Grip Stockholm


2021 Konstlobbyn Täby


2021 Samlingsutställning Galleri Grip Stockholm


2021 Artportable Showroom Stockholm


2020 Galleri Riddaren Stockholm