Coachning/Terapi

COACHNING

Med nyfikenhet, närvaro och empati möter jag dig i samtalet. I ett coachningmöte lyssnar jag på dig och dina svårigheter just nu. Coachning handlar om ditt nuläge och hur du ska ta dig framåt för att nå dina mål. Det kan handla om att få en bättre självkänsla, skapa bättre relationer, minska oro eller våga göra det du verkligen brinner för. Det kan också vara så att du inte riktigt vet vad du vill men känner att du inte trivs där du befinner dig idag. Det är inte coachen som har lösningarna utan svaren finner du inom dig själv.


Genom kraftfulla frågor och övningar kommer du att lära känna dig själv och komma i kontakt med din innersta vilja. Genom att bli medveten om vilka invanda mönster och strategier som du har kan du börja arbeta med förändringar. Oftast skapar man sina hinder inom sig själv. Jag ger dig stöd, uppmuntran och motivation för att nå dina mål. Exempel på övningar under coachningen kan vara vägledda visualiseringar, målvandringar, att rita bilder mm. Jag har givetvis tystnadsplikt. 


Mellan samtalen får du hemuppgifter att arbeta med som vi sen följer upp vid nästa tillfälle. 5-10 ggr brukar räcka. 750 kr/50 min


Vi träffas i ljust och lugnt samtalsrum på Humanova, Skeppsbron 32 i Gamla stan, Stockholm

Maila eller ring för tidsbokning.

ERBJUDANDE!

Prova på coachning/terapi

Halva priset på första samtalet


Det är ett förutsättningslöst möte som handlar om att du presenterar ditt problem och vad du vill uppnå med din coachning/terapi. Du förbinder dig inte till att fortsätta samtalen, utan får en chans att känna efter om du har förtroende för mig som terapeut. Det är en förutsättning att du känner dig trygg och bekväm så att dina fortsatta samtal leder till din personliga utveckling. När ditt yttre och inre liv är i samklang, då uppstår harmoni.

TERAPI

Längtar du efter att sätta dig ner en stund, ge dig tid att reflektera över ditt liv och var du är på väg? I samtalsterapin lär du känna dig själv, dina behov och hitta viljan och vertygen till nödvändiga förändringar. Du kanske befinner dig mitt i en livskris och behöver någon att prata med för att reda ut vilka val du behöver göra. Du mår dåligt och ångest, oro och stress är ständigt närvarande i ditt liv. Frustrationen över att sitta fast i livet och inte veta vilken väg som är din kan göra dig sömnlös.


Genom att titta bakåt på ditt liv och uppväxt får du förståelse för dig själv och dina tankar, känslor, behov och beteenden. Jag fokuserar på din potential och drivs av en längtan att göra ditt liv mer meningsfullt. Exempel på övningar under terapin kan vara vägledda visualiseringar, att rita bilder eller använda kroppen för att få kontakt med känslor och motstånd mm. Jag har givetvis tystnadsplikt. 

750 kr/50 min.


Vi träffas i ljust och lugnt samtalsrum på Humanova, Skeppsbron 32 i Gamla stan, Stockholm

Maila eller ring för tidsbokning.

SAMTAL UNDER PROMENAD

Att samtala samtidigt som vi är ute i friska luften och går gör både kroppen och själen gott. När man rör på sig frigörs många "må bra hormoner". Jag erbjuder dig mitt promenadssällskap med fokus på dig och det du behöver prata om Du bestämmer plats vi utgår ifrån inom Stockholm.

600 kr/50 min

Maila eller ring för tidsbokning.